2015. december 13., vasárnap


Asztrológia előrejelzés december 14-től december 20-ig

Nyugodtabb időszakkal kezdődik a hét. Egészen csütörtökig támogatott a karácsonyi ajándékok vásárlása. Most elsősorban az ötletes, különleges, érdekes, poénos meglepetéseket tudjuk könnyebben megszerezni. De nyugodtan kereshetjük barátaink társaságát, kellemes lehet bármilyen kulturális időtöltés, összejövetel is. Csütörtökön és pénteken inkább kerüljük a boltokat! Ezeken a napokon inkább bosszúság ér minket, mintsem jó ajándékot találnánk a szeretteinknek. A hétvégén a közlekedésre kell nagyon figyelni! Indokolt lesz a fokozott óvatosság, hogy a sok esetben agresszív, meggondolatlan útitárs által okozott veszélyes helyzetet kikerülhessük.


Hétfőn (12.14.) Mély pihenés után nehezebben kelhetünk a megszokottnál. Igazságtalanság, törvénytelenség környékezhet meg minket. Nagyon figyeljünk arra, hogy mi se kövessünk el hasonlót, mert később nagyon megbánhatjuk cselekedetünket. A gyógyítás, a regenerálódás, a beavatás energiái erősek ezen a napon. Támogatott továbbá a jövő tervezése is. Délután megváltozik a hangulatunk. Felerősödik a szabadságvágyunk, nehezen viselünk minden kötöttséget. Bár szétszórttá válik a figyelmünk – figyelni kell arra, hogy ne kalandozzon el állandóan – javul az átlátó, folyamatokat jobban megértő képességünk. Párkapcsolatokban is érezhetővé válnak ezek az erők. Most több lehet a szakítás a megszokottnál. Könnyebb viszont az ismerkedés, viszont nagyon kell figyelni arra, hogy meghagyjuk a másik fél egyéni szabadságát (legalább annyira, mint amennyit magunknak elvárunk). Este az elmélyültség, a befelé fordulás, a meditáció ajánlott!

Kedden (12.15.) Felszínesen pihenhetünk, gyakoriak lehetnek a „repülős” álmok. Támogatottak lehetünk abban, hogy harmonizáljuk érzelmeinket. Délután a szabadság, a szabad gondolkodás időszakát élhetjük meg. Élesen ráláthatunk, megérthetjük érzelmeink indítékait, így megtisztíthatjuk, elengedhetjük azokat, amelyek nem visznek előre, felesleges feszültséget okoznak. Képessé válunk arra, hogy nehézségeinket magasabb nézőpontból szemléljük, így átlássuk és könnyebben megoldjuk őket. Egész héten támogatottak vagyunk abban, hogy érzelmi életünkben tudatos változtatásokat tudjunk végrehajtani, így megkönnyebbülve, boldogabban tudjunk készülni a szeretet ünnepére.

Szerdán (12.16.) Felületes pihenés után kelhetünk. Tovább tart a tegnapi napon kialakult inspiráltságra hajlamosító érzés, így fontos hogy figyeljünk megérzéseinkre, a belső hang sugallataira. Elkerülhető a tarkótáji fejfájás, ha fokozottan figyelünk arra, hogy megfelelő mennyiségű folyadékot fogyasszunk. Figyeljünk most fokozottan a testünk üzeneteire, álmainkra. Fejtsük meg álmaink üzeneteit és építsük be azokat az életünkbe! Este megváltozik a hangulatunk. Érzékennyé, túlérzékennyé válhatunk. Felerősödnek az érzelmeink, bizonytalanságot érezhetünk. Most az álmodozók találják meg a földi partnereiket. Eleinte azt hiszik, hogy sikerült megteremteni az ideális partnert, de később, ha kiderül, hogy a földi embereknek, földi hibáik is vannak, hamar véget ér a kapcsolat.


Csütörtökön (12.17.) Nyugodt, mély pihenést hoz az éjszaka. Ébredés után igyekezzünk összeszedni az erőnket, hogy egész nap megtudjuk őrizni a tetterőnket. Elménk következetesebben és ésszerűbben működhet a megszokottnál, így minden módszerességet és gyakorlatiasságot igénylő munkát könnyebben elvégezhetünk. Támogatott az elmélyült alkotó munka, szerelmi kapcsolataink elmélyítése. A délután kifejezetten alkalmas a szerelmi kapcsolatunk megbeszélésére. 

Pénteken (12.18.) Nyugodt alvás után ébredünk. Erőteljes érzelmi, lelki jellegű feszültségeket érezhetünk ma. A belső feszültségek most gyomorsav túltengést okozhatnak. (Az erre érzékenyek ügyeljenek az étrendjükre, inkább előzzék meg, mint kezeljék a túlzott savasodást.) Támogatott viszont a meditáció és, hogy kifejezzük, mit tekintünk igazságnak. A múlt érzelmei és képei tűnhetnek fel a semmiből. A múltunkból hozott gondolatok határozhatják meg a nap hangulatát. Féltékenység, zsaroló játszmák emlékei kerülhetnek a felszínre. Délután, ha túlzott elvárással fordulunk a környezetünk felé, akkor kellemetlen meglepetések érhetnek minket. Az éj leple alatt változik meg a hangulatunk. Megtelünk aktív életenergiával, kezdeményezőek, sok esetben törtetőek lehetünk. Partnerkapcsolatban ez a skalpgyűjtő vadászok időszaka. Megkívánni, becserkészni és elfelejteni ebben az esetben rövid idő kérdése. Nem az érzelmekről, hanem az aktív szexualitásról szólnak a most kötődő kapcsolatok. Telefonszámot nem érdemes felírni, nagy valószínűséggel nem lesz szükség rá.

Szombaton (12.19.) Mély pihenés után aktív tetterővel ébredünk. Támogatottak leszünk ezen a napon abban, hogy nagy figyelmet, összpontosítást, igénylő feladatokat oldjunk meg. Ma úgy tudjuk elkerülni a mérgezett állapotokat, ha meleg, könnyű ételeket fogyasztunk. (Különösen legyenek mértékletesek, a hízásra hajlamos vizes alkatok.) Támogatott ma az elmélyülés, az élet fontos tanításaival, dolgaival való foglalkozás. Most fontos kérdésekről, elmélyülten, komolyan beszélgethetünk. (Azonban igyekezzünk féken, kézben tartani a gondolatainkat, különben pokoli helyzeteket teremthetünk magunknak! Tartózkodjunk a durva, faragatlan, ideges, extravagáns megnyilvánulásoktól.)



Vasárnap (12.20.) Nyugodt alvás után ezen a napon is tetterősen ébredhetünk. Hangulatunk nagymértékben befolyásolja a testi működésünket, így célszerű hangulatjavító teákkal, természetes szerek fogyasztásával kezdeni a napot. Tudatosan tartsuk kézben a hangulatunk irányítását így megelőzhetjük, hogy érzelmeink durván nyilvánuljanak meg. Holnapig mentális feszültségek tehetik próbára az idegeinket.



A jövő héten már könnyebb időszak vár ránk. A karácsonyi ünnepek idén békében, szeretetben telhetnek!





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése