2017. október 22., vasárnap




Asztrológia előrejelzés október 23-tól október 29-ig


Egy könnyebb hét elé nézünk! Hétfőn a napkeltével egy időben kezdi meg égi vándorútját a Nap a Skorpió zodiákus jegyben. Most megerősíthetjük magunkban az önuralom, a bátorság, és titoktartás erényeit. Erővel tölthetjük fel a vér- és nyirokrendszert, felfrissíthetjük nemi szerveinket, megerősíthetjük a teremtő erőnket. Kedden jó megsejtéseink lehetnek, ha locsogás helyett a belső hangra figyelünk. Csütörtökön erősnek, határozottnak érezhetjük magunkat. A hétvége kedvező a különböző utazásokra, családi, baráti összejövetelekre. Szombaton a külvilág radikális változásai okozhatnak szélsőséges érzelmi reakciókat.




Hétfőn (10.23.) A napfelkeltével egy időben (7.27.) kezdődik az év Skorpió időszaka. A befelé fordulás, a legtitkosabb részletek felkutatásának a vágya, a születés és elmúlás misztériuma, a külső és belső változások, az elengedés képességének kérdései egyaránt napirenden lesznek ettől a naptól.
Felszínes pihenés után könnyen ébredünk, igyekezzünk megfejteni álmaink üzeneteit. A kontrolált méregtelenítés most segíthet energiáinkat harmóniába rendezni. Szelídülnek az elmúlt hét kitörésre késztető indulatai, kedvezőbb napok következnek!


Kedden (10.24.) A felszínes pihenést könnyű ébredés követi. Figyeljünk arra, hogy ne vállaljuk túl magunkat semmiben a mai napon. Jó megérzéseink, megsejtéseink lehetnek, különösen ha nem a felszínes locsogásra, hanem bensőnk finom hangjaira figyelünk. (Elemükben érezhetik magukat, akiknek a születési képletében a vízjegyek 11 – 12 foka körül bolygójelölő áll.) A mai napon támogatottak vagyunk abban, hogy emlékeinket újragondolva, rendezve, megbocsássunk és elengedjük lehúzó sértettségérzéseinket. Felerősödik igazságérzetünk, figyeljünk hát arra, hogy mi is példamutatóan tisztességesen viselkedjünk!

Szerdán (10.25.) Felszínes pihenés után már tompán, nehezen ébredünk. Földies, gyakorlatias késztetések erősödnek fel bennünk, felerősödik akaratosságunk ettől a naptól. A szigorú szabályok és tiltások időszaka ez. Új párkapcsolatot is nehezebb ezekben a napokban létesíteni. Konzervatív szemlélet uralkodik, az áhított cél érdekében most több fordulós, fárasztó harcot kell vívni. (Kevesen teszik ezt meg manapság.) Ne legyenek túlzott elvárásaink másokkal szemben, így megóvjuk magunkat a csalódásoktól. Jó erőben, szerencsétől kísérve irányíthatjuk most az életünket.


Csütörtökön (10.26.) Mély pihenés után nehezen ébredünk. Kedélyállapot javító teákkal, az ismert homeopátiás szerrel megelőzhetjük a rosszkedvet. Spirituális szertartásaink közben ma szokatlan könnyedséggel kerülhetünk emelkedett állapotba. A dél körüli órákban fokozottan figyeljünk arra, hogy ne engedjünk teret pesszimista gondolatainknak így megelőzhetjük a csalódottság érzés kialakulását.

Pénteken (10.27.) Nyugodt pihenés után lassan ébredünk. Szabálytalanság, erkölcstelenség érzése keríthet minket hatalmába. Kerüljük a szélsőséges reakciókat! Délután felszabadultabbá válunk, levegős könnyedség váltja a földies hangulatot. Könnyen ismerkedhetünk, de fokozottan tiszteletben kell tartani a partner szabadságvágyát! Szétszórtság és felületesség okozhat váratlan kellemetlenségeket. Legyünk következetesek, fokozottan figyeljünk a környezetünkre.


Szombaton (10.28.) A hétvégén támogatottak vagyunk a kisebb utazásokban, kedvező az idő minősége a baráti-, családi találkozókhoz. Felszínes pihenés után ébredünk. A rossz hangulatot okozhat, ha az elmúlt héten nem sikerült rendezni a környezetünkkel a feszült hangulatot. Most kapunk még egy lehetőséget a harmónia megteremtésére. A lehetőségekhez mérten zárjuk ki a külvilágot a magánéletünkből, mert szélsőséges hangulatokat okozhatnak a negatív hírek. Eredményesek lehetünk azonban az összetett, kutató jellegű feladatok végzésében.

  

Vasárnap (10.29.) Felszínes pihenés után feszülten ébredünk. Jókedvűen kezdődik a nap és ezt őrizzük is meg. Nehezen feldolgozható hírekkel találkozhatunk. Igyekezzünk nem „túlagyalni” őket, így megelőzhetjük a fejfájást. Kerüljük a szélsőséges élethelyzeteket, mert elszívják energiáinkat. Finom megérzéseink remekül működnek, hallgassuk meg a „belső
hangot”.



Finom megérzések és váratlan hírek jellemzik a következő hetet.







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése