2017. augusztus 26., szombat




Asztrológia előrejelzés augusztus 27-től szeptember 03-ig


A nyári időszak legkedvezőbb napjai állnak előttünk. Pihenésre, feltöltődésre, kikapcsolódásra egyaránt alkalmas az előttünk álló hét. Vasárnaptól keddig ráadásul még a gyógyító energiák is erősebbek a megszokottnál, így a természetes/homeopátiás gyógymódok is hatásosabbak a megszokottnál. A keddtől csütörtökig terjedő időszak a kirándulások, kisebb – nagyobb utazásoknak is kedvez, miközben a spirituális tevékenység is támogatott. Csütörtökön az előttünk álló feladatok megoldásait találhatjuk meg könnyebben a megszokottnál, miközben a társunkkal kapcsolatos szeretetünket is könnyebb lehet kimutatni. A hét utolsó napjai az iskolai tanév kezdete mellett, még mindig nagyon kedvező állásokkal telik.



Vasárnap (08.27.) Augusztus 23-ától a Nap a Szűz zodiákus jegyben jár így tudatosságunkban megerősíthetjük a pontosság, a precízség, a megbízhatóság a szerénység analógiáit, illetve fogadalmat tehetünk arra, hogy kerüljük a szőrszálhasogatást, a maró kritikát, a túlzott pedantériát. Energiával tölthetjük fel a beleket, az epehólyagot, tudatosíthatjuk emésztésünk elemző és felszívó folyamatait.
Mély pihenés után nehézkesen ébredünk. (Lehetőleg kicsit több időt adjunk magunknak erre a megszokottnál.) Figyeljünk megérzéseinkre, mert fontos, és pontos információkat közvetítenek számunkra. Ezen a napon, jó helyen és jó időben lehetünk, figyeljünk hát fokozottan a környezetünk üzeneteire!




Hétfőn (08.28.) Nyugodt, mély pihenés után ébredünk. Ne feledjük, egészen keddig a megszokottnál erősebbek a gyógyító energiák. Használjuk hát ki a kedvező időszakot! Jövő keddig szokatlan megérzéseink lehetnek. Idegrendszerünk érzékenyebb lehet. Az érzékenység érintheti a szemeket, a szívet és a gerincoszlopot. Egy kis odafigyeléssel minden kellemetlenség megelőzhető. Késő estétől jobb lesz a hangulatunk. Erősebbnek, boldogabbnak, lazábbnak fogjuk érezni magunkat. A párkapcsolatot keresők közül most azok találhatják meg partnerüket, akik számára a szellemi út legalább olyan fontos, mint az aktív, a másikra is figyelő testiség.




Kedden (08.29.) Felületes pihenést okoz a környezetünkben megerősödött tűzenergia. Hatására viszont erővel feltöltötten, jókedvűen és az élethez való pozitív hozzáállással kezdjük a napot! Hangulatunk és érzelmeink is pozitívak, tehát igazán kellemes, napnak nézhetünk elébe. Ha sikerül a túlpörgő belső kommunikációnkat kézben tartani, akkor igazából semmi sem zavarhatja a napunkat.



Szerdán (08.30.) A sok tűzenergia most is felületes pihenést okoz, de kedvező hatásai is változatlanok. Mivel túlzásokra lehetünk hajlamosak, figyeljünk rá, így elkerülhetjük a kellemetlenségeket. Nyitottabbak lehetünk ma az újdonságokra, megérzéseink is élesebbek lehetnek a megszokottnál ezért ma is fontos, hogy környezetünk üzeneteire is figyeljünk.



Csütörtökön (08.31.) Felületes, felszínes pihenést hoz az éjszaka. Kora reggel váratlan helyzetek tehetnek próbára minket. Ezek helytelen életmódunkra figyelmeztethetnek, de egy jó, új időszak kezdetét is jelölhetik. (Olyan kezdetet, amire talán nem is számítottunk.) Sikeresek lehetünk mélyre ható és analitikus folyamatokban , kerülnünk kell a túlzott kritikát. Könnyen megtalálhatjuk most a megoldásokat feszítő kérdéseinkre, támogatott ma minden ima, meditáció is. A szeretet napja is ez! Fejezzük hát ki szeretetünket a párunknak szóban, cselekedetekben és apró ajándékokban is! A hangulatunk azonban földies, gyakorlatias irányba fordítja a gondolatainkat. Határozottak, kicsit törtetőek lehetünk az elkövetkező napokban. Az új kapcsolatra vágyóknak is „nehezebbre fordul a sorsuk”. Úgy érezhetik, hogy visszakerültek a középkorba és a vártoronyba zárkózó hercegnőért kell küzdeniük. Sajnos zömmel „kihaltak” mára azok a lovagok, akik vállalnák a sok küzdelmet. Pedig ha tudnák, hogy mit veszítenek, lehet, hogy meggondolnák magukat.



Pénteken (09.01.) Mély pihenés után nehezebben ébredünk a megszokottnál. Jó figyelni erre, hiszen az első iskolai napon talán jobb lenne nem elkésni. (Adjunk több időt magunknak és szeretteinknek a felkészülésre!) Ma a nap folyamán felmerülő nehézségekre is könnyen választ találhatunk a Föntiek segítségével. Figyeljünk tehát üzeneteikre! Este gyökeres változtatások gondolata billenthet ki minket megszokott egyensúlyunkból, ne döntsünk hát meggondolatlanul!



Szombaton (09.02.) Mély pihenés után nehezen ébredünk. (Még jó, hogy szombat van, így sokan ráérnek felkelni.) Megszokott életritmusunkból kilökő hírek tehetnek minket nyugtalanná. A hatás rövid, tehát ne reagáljunk rá azonnal! Energiával feltöltötten, kezdeményezően élhetjük elkövetkező napjainkat. Használjuk ki a kedvező alkalmat! Késő éjszaka újra változik a hangulatunk. Javul a folyamatokat átlátó, megértő képességünk, fontossá válik egyéni szabadságunk, vagy annak a hiányának a megélése. Újra napirendre kerül, hogy képesek vagyunk-e megélni szabadságunkat a kötelező és vállalt kötelezettségeink közepette. Aki új kapcsolatra vágyik, fontos, hogy most nagyon tartsa tiszteletben a leendő partner szabadság iránti igényét.



Vasárnap (09.03.) Nyugtalan pihenést és könnyű ébredést okoznak az erős levegő energiák. Most a kommunikációs képességünkkel tudjuk legkönnyebben megoldani a feladatainkat. Most pár napig abban vagyunk támogatottak, hogy átalakítsuk nézeteinket, új rendszerbe foglaljuk az életünket. Igyekezzünk a megszokottól eltérő, más szempontból nézni és értékelni a helyzetünket!


Változatosabb hét vár ránk negyedikétől.
















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése