2017. szeptember 3., vasárnap




Asztrológia előrejelzés szeptember 04 -től szeptember 10-ig



Még ez is egy kedvező hét. Szerdáig támogatottak leszünk abban, hogy saját akaratunk alá hajtsuk a körülöttünk lévő világ legfontosabb dolgait. Továbbá tisztázzuk lelki, érzelmi, és ösztönvilágunkat. Sikeresek lehetünk a lelki- és meditációs gyakorlatainkban. A tervezhető műtéteket viszont igyekezzünk elkerülni. A szerdai Telihold a beleérzés, együttérzés, a megérzési képességeink kérdéseit hozza majd a felszínre.
A hét második felében nagy erőket mozgósíthatunk annak érdekében, hogy megoldjuk legfontosabb feladatainkat. Támogatottak leszünk abban is, hogy radikális változásokat kezdjünk el életünk azon területein, amelyek már nem megfelelőek számunkra. Meditációs, lelki gyakorlataink során könnyebben megérthetjük, hogy mit jelent számunkra a legmélyebb bölcsesség.




Hétfőn (09.04.) Felületes pihenést okoznak az erős levegő minőségű energiák. A nap folyamán kerüljük a túlzásokat, a túlfeszített helyzeteket. (A túlfeszítésre mi is és környezetünk is hajlamos szerdáig.) Támogatottak lehetünk abban, hogy fokozott koncentrációt igénylő feladatokat is eredményesen ellássunk. Most saját akaratunk alá vonhatjuk azokat az életterületeket is (érzelmi, lelki, ösztönvilágunk stb.) amit addig nem sikerült. Így teljesebbé válhat, hogy a saját életünket mi vezessük. Jó hangulatban, koncentráltan vezethetjük az életünket!





Kedden (09.05.) Felületes pihenés után, feszülten ébredhetünk. Koncentrációs gyakorlatok segítségével tudjuk figyelmünk összeszedettségét egész napra biztosítani. Szándékaink (önérvényesítési módunk) jelölője jegyet vált, így mától a szorgalmas, aprólékos, apró részletekre is figyelő munkavégzésben vagyunk támogatottak. Jól jön ez a képesség az iskolakezdés, a nyári szabadságok utáni munkakezdés időszakában. (figyeljünk azonban arra, hogy feltámadó kritikai érzékünk kommunikálásával ne fordítsuk környezetünket magunk ellen.) Hangulatunk jelölője is jegyet vált, így „elúszó” érzéseink könnyen okozhatják, hogy fontos találkozókról is elkésünk. Hajlamosak lehetünk arra, hogy „álomvilágba” meneküljünk a rideg valóság kihívásai elől. Támogatott azonban minden olyan segítő tevékenység, amikor a rászorultak életét tesszük kicsit könnyebbé. Új párkapcsolat is az álmok megvalósulásának a keresését hordozza magán. A megjelenő partnerben nem hús – vér embert látnak az ismerkedők, hanem álmaik kivetítését. Így „borítékolható” a csalódás okozta későbbi szakítás.



Szerdán (09.06.) Elúszó érzésekkel teli, mély pihenés után ébredünk. A mai napon óvatosan bánjunk minden ajzószerrel, mert szokatlan módon hathatnak. Különösen kedvező nap ez a lelki-, meditációs gyakorlatok végzéséhez. Délelőtt ünnepeljük a Teliholdat, amely a szokásos feszültségek mellett felszínre hozza a megérzési, beleérzési és együttérzési képességünkhöz való viszonyunkat. Aki szorongást észlel magán, először időbeosztását vizsgálja felül, mert ott keresendő a feszültség forrása.



Csütörtökön (09.07.) Nyugodt pihenés után lassan ébredünk. Tudatosan figyeljünk arra egész nap, hogy ne engedjük kibillenteni magunkat a megszokott, nyugodt állapotunkból. Összeszedettséggel, koncentrációt igénylő feladatok végzésével tarthatjuk nap közben kézben életünk folyását. Támogatottak vagyunk abban, hogy a mai nap folyamán újraértelmezzük a gátlásainkat, így felszabaduljunk lehúzó hatásaik alól. Délután megváltozik a hangulatunk. Aktív, tüzes, kezdeményező énünk kerül a felszínre. Az új párkapcsolatokra is ez lesz jellemző. Aktivitás a kapcsolat minden területén, szinte hihetetlen magasságokba törő érzelmek, de főleg szenvedély. (Sajnos a lángolás a testi kielégülés után ugyanilyen gyorsan omlik össze, hogy a vágy feltámadásával újra az egeket ostromolja a szenvedély, csak már egy másik személy iránt.)



Pénteken (09.08.) „Harcos” álmokat tartogató, felszínes pihenés után ébredünk. A reggeli jókedvünket igyekezzünk egész nap megőrizni. A szeptember hónap egyik legkedvezőbb hétvégéje veszi a kezdetét, igyekezzünk hát sportolással, kirándulással stb. kihasználni a kedvező alkalmat. Jövő hét szerdáig kitarthat kellemes hangulatunk, figyeljünk azonban magunkra, mert a lustálkodásra való hajlamunk is erősebb most a megszokottnál. Nagy erők ébredését tapasztalhatjuk magunkban. Segítő erők ezek, amelyek a feladatok megoldása irányába tolnak el minket. (Csak arra kell figyelni, hogy ne vállaljuk túl magunkat.) A radikális változtatásoknak is eljött az ideje. A döntéseket nekünk kell meghoznunk, de a megvalósításukhoz szükséges energia most a rendelkezésünkre áll.



Szombaton (09.09.) Felületes pihenés után ébredhetünk. A kiterjedés, a határok szétrombolása, a saját eddigi kereteink túllépésének energiái erősödnek fel körülöttünk. Bár ezen energiák figyelmet igényelnek (ne vállaljuk túl magunkat, figyeljünk fokozottabban a környezetünkre stb.) mégis összességében segítenek minket abban, hogy megvalósíthassuk (esetenként szokatlan módon) a céljainkat. Ma ráérezhetünk a sorsunk valódi feladataira, könnyebben megérthetjük, a külvilág – akár radikális – változásának a szükségszerűségét. Délutántól újra változik a hangulatunk. Az élet feltételeinek az anyagi oldala kerül a figyelmünk fókuszába. A pénzügyi és anyagi eszközök megléte, vagy annak hiánya foglalkoztat minket fokozottan. Az új párkapcsolatok is ebben a hangulatban köttetnek. Az anyagi lehetőségek a meghatározóak, és ez még tartós kapocs is lehet.



Vasárnap (09.10.) Nyugodt pihenés után nehezen ébredünk. Földiesen gyakorlatias és csendes, kedvező nap elé nézünk. Gondolkodásunk jelölője újra otthonába tér. Elménkben felerősödnek az analitikus gondolatok, amit túlzott kritikai érzék kísérhet. Képesekké válunk arra, hogy az apró részleteket is jól kezelő, aprólékos és pontos feladatokat is sikeresen teljesítsük.



Változatos kihívások teszik izgalmassá az elkövetkező hetet.












Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése