2017. szeptember 30., szombat



Asztrológia előrejelzés október 2-től október 8-ig


Érzelmi alapú kapcsolataink kerülnek a figyelem középpontjába a héten. Saját igényeink és a környezetünk szükségletei közötti különbségek felerősödését érzékelhetjük. Hétfőn remek erőnlétben érezhetjük magunkat, komoly erőfeszítéseket igénylő feladatok elvégzését vállalhatjuk. Kedden kellemes világi események részesei lehetünk. Szerda és csütörtök az elmélyült szerelem jegyében telik. A gyermekfogantatásra is kiemelkedően jó időszak. Vasárnap figyeljünk arra, hogy ne engedjük szabadjára az érzéseinket így megelőzhetjük a depresszió jellegű állapotok kialakulását.




Hétfőn (10.02.) Könnyű, felületes pihenés után ébredünk. Támogatottak vagyunk abban, hogy nagy figyelemkoncentrációt igénylő feladatokat hajtsunk végre. Ma felülvizsgálhatjuk és elengedhetjük szokásaink, előítéleteink, múltunk visszafogó, lehúzó részeit. Kiemelkedően jó erőállapotban leszünk, így nagy fizikai erőfeszítést igénylő feladatokat is könnyen teljesíthetünk. Délután megváltozik a hangulatunk. Érzelmes, érzékeny „elúszó” állapotokat észlelhetünk magunkon. Most minden karitatív, segítő tevékenység támogatott. Az új párkapcsolatokra az „ébren álmodók” hozzáállása lesz a jellemző. Ők nem a valós másik embert látják, hanem vágyaikat vetítik ki a másik személyre így mikor szembesülnek a valósággal elkerülhetetlen a csalódás.



Kedden (10.03.) Mély pihenés után kicsit tompa érzésekkel ébredünk. Rendkívül jó megérzéseink lehetnek, ezért most fokozottan figyeljünk a „belső hangra”. Kellemes világi eseményekben lehet részünk! (Különösen, akiknek a születési képletében a földjegyek 17. foka környékén bolygójelölő áll.) A bennünk lakó „kisördög” aktívabb most a megszokottnál. Nehezen feldolgozható jelenségekkel tehet minket próbára. Ha érzékeljük a hatását igyekezzünk nyugodtak maradni. Megelőzhető a migrénes fejfájás, ha nem nyomjuk el az érzéseinket.



Szerdán (10.04.) Nyugodt pihenés után ébredünk. A nyáron felhalmozott tűzenergiák ártó túlsúlyára gyulladások, kisebb vérzések utalnak. (Kerüljük a túlzott tisztító kúrákat, így nem merítjük ki szervezetünket a téli időszak előtt, inkább gyűjtsünk több erőt.) A jövő hétig akaratunk bizonytalanságát figyelhetjük meg. Késő este megváltozik a hangulatunk, tüzes tettvágy erősödik meg a bensőnkben. Az új kapcsolatokra is a tüzes, felcsapó és mindent felemésztő szenvedély lesz a jellemző. (Azonban a hirtelen lángolás vége ugyanilyen gyors kiégés. A tüzesen szenvedélyes éjszaka után általában felesleges elkérni a partner telefonszámát.)



Csütörtökön (10.05.) Felületes, zaklatott pihenés után ébredünk. Figyeljünk arra, hogy semmiben ne essünk túlzásba. A férfi és női princípiumok „násza” jellemzi a mai napot. A szerelem, a szeretet, az együvé tartozás mégis különbözőség, az ellentét a saját igényeink és társunk szükségletei között együtt jellemzi ezt a napot. Rajtunk múlik, hogy az édes összeborulásról, vagy esetleg másról lesz emlékezetes ez a nap. Jó esély lehet ez egy vágyott baba fogantatására is!


Pénteken (10.06.) Felszínes pihenés után izgatott, tettvággyal teli hangulatban ébredünk. Koncentrációt igénylő feladatok elvégzésére ez a nap is kiválóan alkalmas. Jó hangulatban vezethetjük a napunkat, az elvégzett munka öröme pedig további energiát ad. Akaratunk, szándékaink ereje csökkenhet, ami kis odafigyeléssel korrigálható.


Szombaton (10.07.) Nyugtalan, felületes pihenés után ébredünk. (A hajnali órák már hozhatnak mély, nyugodt álmot.) Mire felébredünk, a hangulatunk is megváltozik. A mindennapok megélhetésével kapcsolatos, gyakorlatias, földies érzések erősödnek fel bennünk. Az új párkapcsolatokra is  az lesz jellemző, hogy azt az anyagi érdekek motiválják. (Nem a legerősebb, hanem a leggazdagabb kutya megy pár napig az úton.) Most a tüzes szenvedély csupán a kerítőháló része. Önbizalmunk lecsökkenhet, így tudatosan olyan elfoglaltságot célszerű keresni, ami sikerélményt ad, így erősít, emel. Jó megérzéseink lehetnek, figyeljünk hát a „belső hangra”.


Vasárnap (10.08.) Nyugodt pihenés után nehezen ébredünk. A külvilág hírei okozhatnak jókedvet a mai napon. (Legyünk hát nyitottak erre.) Bizonytalan érzelmeinket ma is tudatosan kiválasztott emelő jellegű programokkal ellensúlyozhatjuk. Semmiképpen ne engedjük szabadjára az érzelmeinket, így a depresszió jellegű hangulataink megelőzhetőek.


A külvilágból származó hírek okozhatnak a jövő héten feszültséget. Csak a legszükségesebb mértékben engedjük be intim szféránkba ezeket.







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése