2017. szeptember 24., vasárnap



Asztrológia előrejelzés szeptember 25-től október 1-ig

Még az előzőnél is változatosabb hét elé nézünk. Hétfőn segítséget kaphatunk ahhoz, hogy következetesen és pontosan kommunikáljunk, de kerüljük a szóváltást az idősebbekkel. Kedden céljainkkal kapcsolatban bizonytalanodhatunk el. Szerdán úgy érezhetjük, hogy több akadály áll előttünk, mint amit megszoktunk. Csütörtökön emberi kapcsolatainkat zavarhatják meg váratlan (és csak részben igaz) hírek. Szombaton a féltékenység zöld szemű szörnyetege tehet minket próbára.



Hétfőn (09.25.) Mély pihenés után energikusan ébredünk. Ma összeszedettséget igénylő feladataink ellátásában lehetünk sikeresek. Figyeljünk azonban arra, hogy kerüljük a szóváltást az idősebbekkel, és általában figyeljünk arra, hogy kinek mit mondunk. Szerdáig váratlan rosszhírek zökkenthetnek ki a nyugalmunkból. (Főleg azoknak lehetnek nehezebb napjaik, akiknek a születési képletében a kardinális jegyek 27 – 28. fokánál bolygójelölő áll.) Érzelmeink válhatnak hirtelen bizonytalanná. Átmeneti állapot, igyekezzünk pár napig kerülni az érzelmi alapú fontos döntéseket. A hangulatunk tüzesen aktív lesz. Most azok találhatják meg új párjukat, akiknek a közös szellemi úton haladás is nagyon fontos.



Kedden (09.26.) Nyugodt pihenés után aktív, tüzes hangulatban ébredünk. Céljainkkal kapcsolatban elbizonytalanodhatunk. Ez csak érzelmi megingás, hamar elmúlik, „aludjunk rá egyet”. Holnap már nem újra határozottak leszünk céljainkat illetően. Aki indokolatlanul fáradtnak érzi magát, gondoljon egy méregtelenítő kúrára. A túlzott kritikusság ma visszafelé sülhet el, így jobb, ha visszafogottak maradunk.


Szerdán (09.27.) Nyugodt pihenés után könnyed hangulatban ébredünk. Dacos kedéllyel, önsajnálattól telve viselkedhetünk szélsőségesen, csapkodhatunk magunk körül. Ezzel a viselkedéssel megoldások nem születnek, csak pont azokat bántjuk meg, akik a legközelebb állnak hozzánk. Próbáljunk visszafogottan viselkedni! Új dolgok helyett ma inkább korábbi feladataink befejezésével foglalatoskodjunk. Estétől hangulatunkat inkább az akaratiság és földies hajlamaink erősödése hatja át. Próbáljuk most is figyelembe venni szeretteink akaratát, fogjuk vissza egoista jellegű hajlamainkat. Új párkapcsolatot is nehéz most kötni. Sok – sok visszautasítást kell a kezdeményezőnek elviselni, mire elérheti az áhított célt. Manapság már inkább feladjuk, és a könnyebb ellenállás irányában megyünk tovább. (Mélységes tiszteletem azoknak, akik inkább a küzdelmet választják!)

Csütörtökön (09.28.) Nyugodt pihenés után gyakorlatiasan földhözragadt, akaratiságtól átitatott hangulatban ébredünk. A reggeli nyugtalanságot testi szinten gyógyteával, homeopátiás szerrel ellensúlyozhatjuk. Önzetlen viselkedés emelhet minket sértettség érzéseink fölé! Odaadást igénylő feladatokban felülemelkedhetünk önmagunk gyengeségein. Figyeljünk délutáni jó megérzéseinkre! Ma tetőzik az állás, ami igazságtalanságra, rombolásra figyelmeztet.

Pénteken (09.29.) Nyugodt pihenés után tompa érzésekkel ébredhetünk. A bennünk lakó „kisördög”, belső hang formájában kísérthet minket. Tudja, hogy mi fáj legjobban, hát azt forszírozza. Szokásos erkölcsi normáink betartása megóv minket a későbbi fájó önvádtól. A holnap beteljesedő érzelmi válságot jelölő állás előtt tudatosítsuk az elmúlt hetek eseményeit. Vonjuk le a megfelelő következtetéseket, engedjük el a felesleges mérgeket, sértődöttségeket.

Szombaton (09.30.) Nyugodt, mély pihenés után ébredünk. Ébredés után, mint szárnyaló madár emelkedik és válik könnyeddé a hangulatunk. A szabadság, a szárnyalás vágya erősödik meg bennünk. Most könnyű ismerkedi, de aki nem tartja tiszteletben a másik szabadságigényét, hamar egyedül találja magát. Féltékenységgel, hűséggel, csalással és megcsalatással kapcsolatos hírek, élmények tehetnek minket ma próbára. Fontos, hogy megőrizzük a hidegvérünket és ne cselekedjünk meggondolatlanul! Gondolkodásunk, kommunikációnk mától könnyedebb, de nagyon eredményes lehet. (A haladók zenés, táncos szertartással vezethetik át a Merkúrt a Mérleg zodiákus jegybe,)

Vasárnap (10.01.) Felületes pihenés után, könnyű érzésekkel egy kellemes, csendes napra ébredünk. Az esetleges reggeli rossz hangulat hangulatjavító teákkal, az ismert homeopátiás szerrel ellensúlyozható. Használjuk ki a lehetőséget és pihenjük ki a hét fáradalmait.


A jövő héten remek erőállapotban, kellemes világi környezetben csinálhatjuk,  amit szeretnénk.


Stefán Antal
asztrológus


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése