2017. szeptember 19., kedd




Asztrológia előrejelzés szeptember 18-től szeptember 24-ig


Változatos, több szempontból inspiráló hét elé nézünk. Hétfőn és kedden a problémamegoldó gondolkodásunk segít sokat a napi gondjaink megoldásában. Keddtől csütörtökig kerüljük a tervezhető műtéteket. A szerdai Újhold új lehetőséget jelöl arra, hogy elengedjük rossz szokásainkat és új erővel induljunk előre. Ettől a naptól az alkotó tevékenység lesz jellemző ránk. Csütörtöktől az elmélyült gondolkodásban leszünk támogatottak. Elengedhetjük félelmeinket, hogy helyet adjunk az emelő gondolatoknak.



Hétfőn (09.18.) Váratlan, kellemes meglepetéseket tartogathat számunkra a mai nap. Igyekezzünk nyitottak lenni a váratlan találkozásokra. Mától könnyebben találunk rá azokra a megoldásokra, amelyek segítenek, hogy kifejezzük szeretetünket, megoldást találjunk mindennapi problémáinkra.


Kedden (09.19.) Nyugodt, mély pihenést hoz az éjszaka. Nehéz most új partnerkapcsolatot teremteni, hacsak nem a ráció, a színtiszta gyakorlati érdek köti össze a feleket. Igyekezzünk fékezni az indulatainkat. Támogatottak viszont a jelentős változásokat generáló törekvéseink. Ma és holnap igyekezzünk nagyon pontosan megfogalmazni a mondanivalónkat, mert könnyen félreérthetnek minket, úgy érezhetjük, hogy elbeszélünk egymás mellett. Péntek reggelig kerüljük a tervezhető műtéteket.



Szerdán (09.20.) Mély pihenés után nehezen ébredünk. Ma különösen szerencsés bolygóállás jelzi, hogy az előttünk álló napokban érzelmeink és gondolkodásunk összhangja segít minket abban, hogy alkotó módon jussunk előre. Használjuk hát ki a lehetőséget és ne ijedjünk meg attól, ha nem a megszokott módon kell feladatainkat megoldani. Legyünk azonban figyelmesek és óvatosak, hogy ne tudjanak minket becsapni. Az Újhold új kezdetet is jelöl. Engedjük el a felemelkedést gátló előítéleteinket, és rögeszméinket, így könnyebb emelkedő pályán folytatni az utunkat. Délután már emelkedettebb könnyedebb hangulatban leszünk. Könnyen ismerkedünk, beszélgetünk. Most azok találhatják meg a partnerüket, akik hisznek az egyenrangú párok kapcsolatában.



Csütörtökön (09.21.) Felszínes pihenés után ébredünk. Aki nem érzi jól magát, nyugodtan alkalmazzon természetes hangulatjavító szereket. A hét hátralévő részében a szellemi megújulást elősegítő elmélyült gondolkodás lehet ránk jellemző. Vegyük hát számba és engedjük el félelmeinket, lehúzó gondolatainkat, így segítsük elő emelő, megújulást segítő gondolataink térnyerését.



Pénteken (09.22.) Ma a Nap belép a Mérleg zodiákus jegybe, így egyszerre három bolygójelölő is hangsúlyozza a harmóniára törekvésünket. Mától az éjszakák fokozatosan egyre hosszabbak lesznek így a befelé fordulás, a belső szellemi munka, a meditáció válik egyre hangsúlyosabbá. A tegnapi napnál leírt gondolkodás a mai napon a legerősebb, leginkább támogató hatású. Legyünk azonban óvatosak, mert szélsőségekre hajlamosító hangulat uralkodhat el rajtunk. Késő délutántól újra megváltozik a hangulatunk. Erősödik a befelé fordulás, a sértődések „gyűjtögetésének” a vágya. Érzékenyek, túlérzékenyek lehetünk. Az energiavámpírok időszaka következik. Jobb most kerülni az új ismeretségeket, mert hamar terhessé válhatnak, és nagyon nehéz lehet szabadulni tőlük.



Szombaton (09.23.) Mély pihenés után ébredünk. Aki teheti, használja ki a lehetőséget és keljen később, lustálkodjon egy kicsit. Egész hétvégén támogatottak a spirituális jellegű, befelé forduló, a mélységekbe válaszokat kereső lelki gyakorlatok. Az önvizsgálatok időszaka ez. Ha őszintén végezzük, sokban segíthet minket az utunkon.



Vasárnap (09.24.) Mély pihenés után ébredünk. Bizonytalanságot, tanácstalanságot érezhetünk. (Főleg azok, akiknek a születési képletében a változó jegyek 13. foka környékén bolygójelölő áll.) Igyekezzünk megőrizni a nyugalmunkat, hiszen csupán érzésről van szó, a valóságban nincsen okunk félelemre. Estétől zavaros, erőszakos ügyek zavarhatják mag a nyugalmunkat. Őrizzük meg a nyugalmunkat és részletek tisztázása után már kezelhetőek lesznek ezek az ügyek is.


Változatos, kihívásokkal teli hét vár ránk.








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése